Verzending en levertijd

Je bestelling wordt door PostNL bezorgd op het door jouw opgegeven afleveradres. Je kunt per bestelling een afwijkend afleveradres opgeven. Dit adres kun je opgeven tijdens het afronden van het bestelproces. Je ontvangt na het plaatsen van je bestelling altijd automatisch een e-mail van Madame Chai met je orderbevestiging.

Bestellingen die op werkdagen voor 15:00 binnen zijn worden dezelfde dag verstuurd. Onze bestellingen worden voorzien van een track and trace code, die u per email kunt ontvangt als u ernaar vraagt. Kosten voor de verzending bedragen €6,50. Besteld u boven de €45,- dan zijn de verzendkosten gratis.

 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Geopende theepakketten kunnen niet geretourneerd worden. Alles wat je consumeert mag terug mits het niet geopend is.

Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u 14 dagen na ontvangst om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd.

De kosten voor retour van u naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde extra’s en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Ga voorzichtig om met het product en ontstaat er schade, dan ben jij mogelijk aansprakelijk voor de waardevermindering die daardoor is ontstaan. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@madamechai.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

https://madamechai.nl/?s=retour